Зимни градини

Надолу

Какво е зимна градина?

Зимната градина може да бъде не само отделна сграда, но и част от вашата къща. Тази конструкция се изпълнява основно от материали, предаващи светлина, най-често стъкло. Изграждането на зимни градини е доста сложен архитектурен процес. Те трябва да имат не само привлекателен външен вид, но и естествено осветление, както и висококачествена термична защита.

Любителите на природата и топлината поставят въпроса за изграждането на зимна градина в частна къща с цел да се създаде малко пространство, което по всяко време на годината ще даде усещане за комфорт. 

В днешни дни зимната градина не е нещо странно и необичайно, така че може да се намери не само в частни имоти, но и в развлекателни центрове, административна сграда или ресторант. Поръчайте сега този кът на “вечното лято” и ще осигурите на себе си, както и на гостите си, удобна зона за отдих. Тук винаги можете да се насладите на приятен аромат на цъфтящи растения и естествен микроклимат.

Всеки може да има зимна градина в апартамент или частна къща. Тази градина може да бъде изработена:

  • на покрива;
  • като отделна сграда, поставена на земята;
  • на балкона;
  • в частен имот или къща;
  • на верандата.

Въпреки сложността на процеса, изграждането на зимна градина няма да отнеме много време. И тази сграда ще ви донесе удоволствие за много години. В такава стая можете да посрещате гости, да се отпуснете след тежки работни дни и дори да си направите басейн. Функционалното използване на такива помещения, както и тяхното проектиране, зависи единствено от въображението и потребностите на собственика.

Не намирате това, което търсите?

Свържете се с нас за да открием подходящото решение за вашите нужди.
Свържете се с нас