Безпрофилно остъкляване

Подходящо решение както за Вашето кафене, хотел, двор, веранда, така и за вътрешни прегради. Стъклото е рециклируем, екологичен и икономически изгоден материал.
Надолу

Защо и кога да изберем безпрофилно остъкляване?

Много хора свързват стъклото с материал – крехък и изключително с естетични функции. Днес с навлизането на стъклените фасади в градоустройството, се гледа по различен начин на него, защото архитектурното стъкло формира модерните тенденции на сградите около нас. И по-специално безпрофилното остъкляване бележи своя бум от 20 години насам, когато финландците поставят началото на тази тенденция и днес са световен лидер, от който се учи светът. Остъкляването на откритите площи подпомага усвоянането на допълнително пространство, като внася усещане за допир с природата и уют.

Предимствата на тези системи улеснява и подпомага в много отношения нашя бит: гарантира простота и елегантност на дизайна, не нарушава външния вид на сградата, осигурява максимална пропускливост на светлината и шумоизолация. Липсата на вертикални профили не нарушава цялостната Ви гледка! Всички стъклени крила се отварят с лекота навътре и по този начин гарантират лесната поддръжка.

Системата без профили има и редица други предимства:

  • защитава надеждно от вятър, сняг, дъжд, прах, заема малко пространство при отваряне и затваряне.
  • максимално проникване на слънчевата светлина, пълна съвместимост с околната среда и Вашия архитектурен кът.

Първоначалната идея на безпрофилното остъкляване е да се защитят терасите и други открити пространства, без да се променя стила на сградата. Днес ефирният стъклопакет, зад който безопасно може да оставите да играят Вашите деца, да отглеждате цветя и да се насладите на прекрасни мигове на Вашия балкон, без да променяте основните му функции, е възможност, от която може да се възползвате и бихте имали много повече предимства, отколкото недостатъци.

Не намирате това, което търсите?

Свържете се с нас за да открием подходящото решение за вашите нужди.
Свържете се с нас