Душ кабини и паравани

Надолу

Перфектното решение за банята

Популярността на душ кабините и параваните за баня се увеличава с всяка изминала година. Практичност, надеждност, ергономичност и привлекателност са сред основните характеристики на душ кабините и параваните. Банята се нуждае от интериорни решения, касаещи комфорт и компактност. Комфорт, тъй като често изпитваме затруднения, а компактност, тъй като баните не винаги са помещения с големи размери.

И комфортът, и компактността могат да бъдат решени като проблем чрез душ кабини.

Съвременната душ кабина  представлява ограждане на част от банята със стъкло, което в комбинация с необходимите принадлежности осигурява комфорт и практичност на работата.

Душ кабините могат да бъдат различни устройства, да имат напълно неконвенционален външен вид и да се различават радикално.  Дизайнерските кабини могат да бъдат много разнообразни – с прозрачно, матово или цветно стъкло, в съчетание с останалата част от банята. При извършване на модерен дизайн е възможно, преди да се инсталира душ кабината, да се проектира по специфични нужди на клиента. Това означава, че тя може да бъде изпълнена в съответствие с всякакви форми и размери, от които се нуждаете.

Друг важен елемент на душ кабината е обвивката, т.е. повърхността. Тези елементи са изработени от безопасно стъкло. Ако конструкцията е снабдена с рамка, тя е изработена от алуминий. За производството на екрани се използва право или извито стъкло, което се характеризира с висока издръжливост.

Съвременният пазар предлага голям брой стандартни душ кабини от стъкло и акрил, но сглобяемите душ кабини от стъкло имат голямо предимства пред готовите душ кабини.

Ако някакъв елемент на душ кабината (стъкло, тръба или крепеж) се повреди, не е нужно да променяте цялата душ кабина – достатъчно е да замените само повредения елемент.

Стъклените душ кабини са не само по-естетически и безопасни, но и практични. Стъклените душ кабини са лесни за почистване, просто премахвате следите от употреба чрез почистване с козметични продукти и те не помътняват с течение на времето. По отношение на функционалността, съвременните и скъпи душ кабини предлагат редица СПА услуги, което може да Ви помогне в случай, че се нуждаете не просто от душ, а от по-специално усещане.

Не намирате това, което търсите?

Свържете се с нас за да открием подходящото решение за вашите нужди.
Свържете се с нас